Totaalintegratie

Odoo + afbeelding en tekst

Totaalintegratie is de toekomst


Totaalintegratie is de allesomvattende term voor de integratie van alle onderdelen die wij aanbieden. Het betreft de installatie van zowel inbraakbeveiliging, camerabewaking, domotica, toegangscontrole en videoparlofonie. Kortom de ultieme installatie die je woning naar een hoger niveau van beveiligen zal brengen. 

Verbinding tussen jou en je woning


De vraag naar huisautomatisering groeit. De Belgische woningbezitter wil het steeds vaker, maar schrikt van de investering die nodig is, waardoor huisautomatisering onterecht de naam heeft complex en duur te zijn. Intussen maakt de stand van de techniek het mogelijk dat huisautomatisering slimmer kan, met behoud van kwaliteit en service aan schappelijke prijzen. Voor elk budget hebben we een oplossing op maat.

Odoo + afbeelding en tekst

Maak zelf je keuzes


Wij bouwen rekening houdend met wat financieel mogelijk is, samen met jou het systeem op. Je past zelf de programmering aan en schaft alleen aan wat nodig is. Wij zorgen voor een korte duidelijke training, waardoor je zelf scenario’s kan programmeren. Mocht je willen beginnen met een basissysteem dan kan je deze later nog altijd uitbreiden naar je eigen behoefte en wensen. Alles is mogelijk.

Interesse? Of wil je graag meer informatie?

Contacteer ons en vraag vrijblijvend een offerte aan.